Close


18+. Villkor gäller. Spela ansvarsfullt.

partypoker MILLION

Den prestigefyllda partypoker MILLION är tillbaka!

partypoker MILLION har hela $1 miljon i prispengar och ett $215 buy-in och erbjuder 6 chanser under veckan att kvala in till söndagsfinalen.

Mini- och Micro-turneringar är också schemalagda, så att spelare med alla typer av bankrullar kan delta! Kolla in hela spelschemat här.

Så här går det till …

partypoker MILLION är en veckovis turnering. Day 1-turneringar hålls hela veckan, med början på söndag, innan kvalificerade spelare tar sina platser Day 2 följande söndag. 

Spelare måste kvala till Day 2 – söndag kl. 19.15 (GMT)/20.15 (CET) – via en av följande Day 1:

  • Day 1A – söndag 19.15 (GMT)/20.15 (CET) (samma dag som Day 2)
  • Day 1B – tisdag kl. 19.00 (GMT)/20.00 (CET)
  • Day 1C – torsdag kl. 19.00 (GMT)/20.00 (CET)
  • Day 1D – lördag kl. 23.00 (GMT)/söndag 00.00 (CET) 
  • Day 1E – söndag kl. 15.00 (GMT)/16.00 (CET)
  • Day 1F (turbo) – söndag 17.00 (GMT)/18.00 (CET) 

Day 1-turneringar har ett freezeout-format (inga återinträden). Du kan delta i så många Day 1 som du vill och ta din största stapel med dig till Day 2 (finaldagen).

Vi designade partypoker MILLION så att den slutar tillräckligt tidigt så att du har tid att sova även om du är på pengaplats. 

Klicka här för det fullständiga partypoker MILLION-schemat.

Satelliter

Vi håller direktsatelliter till partypoker MILLION under veckan!

Köp in dig för $22 och spela om garanterade $215-platser. Alla partypoker MILLION-satelliter tillåter obegränsade återinträden.

Det finns en blandning av format att välja mellan. Välj "Satelliter" i filtret "Kategori" i fliken "Turneringar" och sök efter "partypoker MILLION" för att hitta satelliterna i pokerprogramvaran.

Men det är inte allt ...

Samtidigt som partypoker MILLION pågår har vi även schemalagt två lukrativa turneringar:

Turnering Buy-in Prispott
Mikro $2,20 $20 000
Mini $22 $200 000

Dessa evenemang erbjuder nu Day 1-turneringar varje dag före söndagens final - kolla in schemat här.

Spela nu

Villkor

    Turnering

  • Evenemangsdatum, spelschema och spelstrukturer kan komma att ändras.
  • Varje partypoker MILLION Day 1 är en freezeout. Om du elimineras i en Day 1-turnering kan du inte delta igen förrän nästa tillgängliga Day 1.
  • Om du har spelat i en Day 1 kan du delta i alla efterföljande Day 1-turneringar, oavsett om du har tagit en stapel till Day 2.
  • När man tar flera staplar från en Day 1 till Day 2 kommer endast den högsta stapeln att beaktas för spel och överföras till Day 2.
  • Day 1-staplar som tas till Day 2 och som har ersatts av en större stapel, som samlats i en efterföljande Day 1-turnering, anses förverkade, har inget kontantvärde och är inte överförbara.
  • Spelare kan köpa in sig direkt till Day 1A, 1B, 1C, 1D, 1E och 1F och kommer att få 1 000 000 startchips oavsett när de köper in sig.
  • Day 2-staplar kan inte överföras och kommer att vara i spel från början av Day 2.
  • Direktinköp till Day 2 är inte möjligt.

    Satelliter

  • Det kommer att finnas specifika online-satelliter för detta evenemang, $215-platser kan vinnas på partypoker.
  • Om inte annat anges kommer $215-biljetter att vara tillgängliga för användning i alla partypoker MILLION Day 1-turneringar.
  • När satelliter erbjuder $215-biljetter till en specifik Day 1-turnering, måste biljetten användas på den angivna Day 1. Oanvända biljetter kommer att anses vara förverkade och har inget kontant- eller T$-värde.
  • Alla vunna satellitbiljetter har utgångsdatum. Besök avsnittet "Mina biljetter" i pokerprogramvaran för exakta detaljer om biljetternas utgångsdatum.

Genom att delta i denna kampanj godkänner du dessa specifika kampanjvillkor och våra standardkampanjvillkor