Close


18+. ÁSZF érvényes. Játssz felelősséggel.

A legnagyobb heti versenyünk!

A nagy presztízsű partypoker MILLION 1 millió dolláros nyereményalapot garantál minden héten, és már csupán 2,20$-tól kvalifikálhatsz vagy ingyenesen is a napi freeroll-okon!

A “Phase” versenyektől a 215$-os Day 1-okig, bármikor részt csatlakozhatsz a versenyhez.

Napi esélyek a kassza feltöltésére...

16 Day 1-et terveztünk a héten, mind a vasárnapi Döntő naphoz vezet. A teljes menetrend megtalálható itt.

"Day 1" naponként csak egy belépés engedélyezett, de annyi "Day 1" napon veszel részt, amennyin csak akarsz. A legnagyobb zsetonmennyiséget viheted át a döntőre!

Döntsd el, hogy mikor veszel részt...

A phase versenyeken 2,20$ és 22$ közt van a buy-in; a továbbjutók viszik magukkal a zsetonokat a következő körbe!

Így juthatsz el a partypoker MILLION csúcsára:

Napi Freeroll-ok

  • Óránként elérhetők; 08:00 GMT/09:00 CET – 22:00 GMT/23:00 CET
  • A győztes játékosok automatikusan regisztrálnak a következő Phase 1 versenyre.

Phase 1 - 2,20$

  • Hét-szo, óránként; 11:00 GMT/12:00 CET – 23:00 GMT/00:00 CET (vas)
  • Vasárnap; óránként 09:00 GMT/10:00 CET – 23:00 GMT/00:00 CET (vas)
  • A győztes játékosok zsetonjait automatikusan feltöltjük a következő Phase 1 versenyre.

Phase 2 - 22$

  • Naponta; 13:00 GMT/14:00 CET, 15:00 GMT/16:00 CET, 17:00 GMT/18:00 CET, 18:00 GMT/19:00 CET, 20:00 GMT/21:00 CET, 21:00 GMT/22:00 CET, 22:00 GMT/23:00 CET, 00:00 GMT/01:00 CET (vas)
  • További vasárnapi versenyek: 11:00 GMT/12:00 CET, 14:00 GMT/15:00 CET, 16:00 GMT/17:00 CET
  • A győztes játékosok zsetonjait automatikusan feltöltjük a következő Day 1 versenyre.

partypoker MILLION Day 1 - 215$

  • Tizenhat Day 1 – lásd a menetrendet
  • A kvalifikált játékosok zsetonjait automatikusan feltöltjük a következő heti döntőbe.
    (azok a játékosok, akik a vasárnapi 19:00 GMT/20:00 CET & 23:00 GMT/00:00 CET (hét) órás versenyen szerepelnek automatikusan a a következő hét döntőjébe kerülnek).

partypoker MILLION döntő nap (nincs közvetlen buy-in)

  • Minden vasárnap 19:00 GMT, 20:00 CET órakor
  • A Játékosoknak a Day 1-en kell kvalifikálniuk.

Játssz most

Részvételi feltételek

    Verseny

  • A verseny dátumai, menetrendje és struktúrája változhat.
  • Minden partypoker MILLION Phase 1, Phase 2 és Day 1 egy freezeout verseny. Amennyiben kiesel, nem, lesz lehetőséged újraindulni, csak a következő Phase 1, Phase 2 vagy Day 1 versenyen.
  • Amennyiben játszottál bármely Phase 1, Phase 2 vagy Day 1 versenyen, akkor a bármely következő Phase 1, Phase 2 vagy Day 1 versenyen indulhatsz, attól függetlenül, hogy magaddal vitted-e a zsetonokat a következő szintre.
  • A kvalifikált versenyzők automatikusan felkerülnek a következő elérhető szintre. A következő szint részleteit a póker szoftver játék-lobbijában találod. A zsetonok nem ruházhatók át a következő szint másik eseményére.
  • Ha több zsetont is vittél a Phase 1, Phase 2 vagy Day 1-ról, akkor csak a legtöbb zseton összegedet vesszük figyelembe a játékban és csak ezt viheted tovább a következő szintre.
  • Azok a zsetonok, melyek a Phase 1, Phase 2 vagy Day 1-ról a következő szintre kerültek volna, de egy Phase 1, Phase 2 vagy Day 1-on gyűjtött magasabb zseton-összeg miatt tárgytalanná váltak, érvénytelenné válnak, nincs válthatók meg készpénzben és nem ruházhatók át.
  • A játékosok közvetlenül is benevezhetnek bármely Phase 1 versenyre és megkaphatják a 10 000 induló zsetont, függetlenül attól, hogy mikor neveznek be.
  • A játékosok közvetlenül is benevezhetnek bármely Phase 2 versenyre és megkaphatják a 100 000 induló zsetont, függetlenül attól, hogy mikor neveznek be.
  • A játékosok közvetlenül is benevezhetnek bármely Day 1 versenyre és megkaphatják a 1 000 000 induló zsetont, függetlenül attól, hogy mikor neveznek be.
  • A Phase 2, Day 1 és Döntő Napos zsetonok, melyek egy korábbi szintről lettek áthozva nem ruházhatók át és játékban lesznek a következő szint kezdetétől.
  • Közvetlen buy-in a Döntő Napra nem lehetséges.

    Szatellitek és Freeroll-ok

  • A Freeroll győztesek egy 2,20$-os Phase 1 tikettet kapnak és automatikusan a regisztrálnak a következő elérhető Phase 1-re.
  • Ahol speciális online szatellitek érhetők el, a 215$-os tikettek kifizetésre kerülnek minden a nyereményalapban begyűjtött 215$ után.
  • Eltérő rendelkezés hiányában; a 215$-os jegyek felhasználhatók bármilyen partypoker MILLION "Day 1" versenyen.
  • Ahol a Szatellitek 215$-os jegyet kínálnak egy adott "Day 1" versenyre; ott a jegyet az adott "Day 1" versenyre kell felhasználni. A fel nem használt jegyek elvesznek, és nincs készpénz vagy verseny $ értékük.
  • Minden megnyert Szatellit jegy érvényes, a lejárati idő függvényében. Kérjük, olvasd el a póker szoftver “Jegyeim” menüjében a jegyek lejáratának pontos adatait.

A promócióban való részvétellel a játékosok elfogadják jelen Promócióra vonatkozó részvételi feltételeket, valamint a Promóciókra vonatkozó általános részvételi feltételeket.