Close

partypokerTV

24/7 non-stop póker, a partypoker MILLIONS torné minden akiójával.

Irány a

Ismerd meg a Team Online-t

Összehoztuk a világ leismertebb és legérdekesebb póker stremereit a Twitch-csen. Kövesd a Team Online tagjainak történéseit és csatlakozz a Twitch közösséghez!

Home Games

Mi az a home game?

Minden egyes Team Online streamerünk szervez egy heti tornát a közösségének, egy 25$-os fejpénzzel(bounty). A versenyen a buy-inek különbözőek lesznek.

Érd el a home game döntő asztalát és szerezz egy jegyet a heti Twitch Open-re!

Itt van a teljes home game menetrend:

Nap Home Game Időpont (GMT) Időpont (ET)
Hétfőnként "MattStaples" 18:00 13:00
"DWStevie" 13:00 08:00
"Degens" 21:00 16:00
"RSchoonbaert" 23:00 18:00
Keddenként "HeyMonia" 20:00 15:00
Szerdánként "AllinPAV" 02:00 (kedd) 21:00
Csütörtökönként "LuiMartins" 23:30 17:30
Péntekenként "PokerStaples" 20:00 15:00
  "Egption" 19:00 14:00
Szombatonként "Courtiebee" 22:00 17:00
Vasárnaponként "JeffGrossPoker" 22:15 17:15

A játékokat megtalálod a lobby-ban, a verseny menü alatt:

The Twitch Open

A 11$-os Twitch Open minden szombaton 20:00 (GMT) / 15:00 (ET) órakor kezdődik. A belépésre minden olyan játékos jogosult, aki követi vagy nézi a Twitch stream-ek egyikét.

A Team Online tagjai is részt vesznek, és ha kiejted valamelyiket közülük, akkor egy 25$-os készpénzes fejpénzt(bounty) zsebelhetsz be!

És ez nem minden! Nagyköveteink időnként csatlakoznak az akcióhoz, akiknek a kiejtése további 25$-os fejpénzt(bounties) eredményez.

A Twitch Open-t hetente a partypokerTV csatornán streameljük, a házigazda HeyMonia lesz!

Twitch Open:

  • Minden szombaton
  • 20:00 GMT / 15:00 ET
  • A buy-in 11$
  • 25$-os fejpénz(bounties) a Team Online tagjainak kiejtéséért

Menetrendet szerkeszt:

  • Rschoonbaert 20:00 (GMT) / 15:00 ET
  • LuiMartins 22:30 (GMT) / 17:30 ET
  • Egption 22:00 (GMT) / 17:00 ET

Akár 40$ pénzvisszatérítés!

Egyszeri regisztráció szükséges. Hetente minimum 25 pontot kell gyűjteni. ÁSZF érvényben.

Szerezz 5 dollárral 1 MILLIÓ dollárt!

18+ ÁSZF érvényben